Formació Agents Comercials

Consells TIC per augmentar la productivitat i millorar la relació amb els clients

Actualment estem veient un creixement comercial que esdevé una gran oportunitat de negoci i, alhora malauradament, un augment de la competència. És per aquest motiu que hem de buscar recursos per millorar i augmentar la facturació.

En aquesta jornada reflexionarem sobre el model de negoci del futur i, veurem les eines digitals de gestió comercial, de màrqueting i facturació que ens ajudaran a millorar la relació amb els clients i augmentar la productivitat, fent més eficaces les nostres hores de treball.

Escribe un comentario

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies